torstai 29. huhtikuuta 2010

tuplaurheilua

Huh, tänään onkin ollut vähän super-liikuntapäivä. Kävin aamulla ensin juoksemassa 40 minuutin lenkin (ja meinasin kuolla lämpöhalvaukseen... en tiedä, miten voin treenata - tai elää - täällä kesällä, kun nytkin on jo näin helteistä) ja sit lähdin samaan hikeen vielä uimahalliin, jossa uin 300 metriä. Päälle tietysti se reipas kävely sinne uimahallille ja venyttelyt. Huomaa, että on tenttikausi menossa kun on yhtäkkiä kamalasti aikaa urheilulle. Ja nyt meinaan koko ajan nukahtaa kirja kädessä...

Väsymyksestä huolimatta tuntuu kyllä hyvältä. On sellainen olo, että vanhat voimat ovat taas löytymässä. Yllättävän paljon sitä ihminen jaksaa, jos vaan haluaa. Ainakin minulla se jaksamattomuus usein on pään sisällä eikä lihaksissa.

Eilen en ollut ihan yhtä tehokas, mitä nyt viiletin kaupungilla ja illalla tein 20 min lihasjumppaa ja 20 min venyttelyjä. Eilen ei tuntunut oikeastaan missään tuo toissailtainen vatsalihastreeni, mutta nyt kyllä tuntuu kun eilenkin vielä vedin sen sarjan läpi kerran. Tänään illalla en kyllä aio kiusata lihaksia enää (lähden vähän ulos tuulettumaan, niin en pääse pyörtämään tätä päätöstä vaikka haluaisinkin :). Viikonloppuna en taida ehtiä rehkimään ihan näin paljoa, mutta toivotaan etten nyt ihan hunningolle lipsahda vaikka vappua täälläkin aiotaan huomenna juhlia.

Eiliset syömiset meni hyvin, vaikka söin kyllä 30g suklaata. Keskiviikosta on näköjään muotoutumassa joku epävirallinen herkuttelupäivä... No, huijasin taas itseäni vähän ja ostin kaupan pienimmän suklaalevyn :). Arvoin hetken 30g:n ja 70g:n patukoiden välillä, mutta koska olisin kuitenkin syönyt sen isommankin kokonaan, niin otin turvallisesti sen pienemmän. Kokonaiskaloreiksi tuli n. 1950 - jos olisin jättänyt tuon suklaan syömättä niin taas oltaisiin jääty sinne 1800. Ihanasti kannustaa toi kiloklubiin merkkailu. Illalla kieltäydyin myös sekä viinilasillisesta että tarjotuista suklaakarkeista ja olin kyllä itsestäni aika ylpeä. Ei tehnyt edes pahaa katsoa, kun toinen mussutti niitä kädet ja naama tahmeina. Olin myös ylpeä, kun en ostanut sieltä ruokatavaratalosta mitään muuta herkkuja, kuin sen yhden pienen suklaalevyn; tarjontaa kyllä oli ihan riittämiin...

Nyt pitänee palata noiden oppikirjojen pariin taas, että tosiaan ehtii sinne uloskin. Voi olla, että tänään tulee otettua joku lasillinen, mutta nythän onkin jo melkein viikonloppu... Eiks niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti