tiistai 13. huhtikuuta 2010

liikuntaväsymys

Olen istunut tässä koneella varmaan pari tuntia ja lueskellut inspiraatioblogeja ja ties mitä... Aamu alkoi mukavasti tunnin kävelylenkillä ja uimahallilla. Altaassa oli yhtä aikaa käynnissä vesijumppa ja muutenkin kamalasti ihmisiä, mutta uiminen oli silti aika ihanaa. Viimeksi sain kramppailulta hädin tuskin 300m uitua, tänään uin 520 metriä. Olin aika tyytyväinen :). En kylläkään niihin urpoihin, jotka siellä altaassa tötöilivät ihan miten sattuu. Viimeksi hallilla oli kamalasti lapsia jotka hyppivät sinne tänne, mutta he olivat kyllä tuhat kertaa kohteliaampia kuin nämä aikuiset hylkeet... No, mutisin vähän harmisanoja suomeksi ja jatkoin uimista, niin tuli parempi mieli. Koko iltapäivän on sitten ollut vähän liiankin raukea olo, tenttikirjat odottavat edelleen avaamistaan... Nälkäkin iski ja söin illallisen jo paria tuntia aiemmin kuin normaalisti. Pitää varmaan käydä aikaisin nukkumaan niin ei tule hurjia mielitekoja... Onneksi on aikainen herätyskin.

Eilen kävin juoksemassa puolen tunnin lenkin, eikä tällä kertaa sattunut mihinkään! Reidet olivat vähän hellänä tanssista ja jalkapallosta, mutta muuten oli helpon tuntuista juosta. Ihanaa kun juoksuote alkaa taas löytyä. Ja uidessa viimeistään kaikki lihaksetkin vertyivät mukavasti, nyt ei oikeastaan mistään enää kiristele.

Eilen meni kyllä syömiset ihan pelastusarmeijalle, kun illalla oli ystäväni synttärikestit. Tuli syötyä mm. pastaa, patonkia ja juustoa, salmiakkia, suklaata, pikkuleipiä, salamia... Ja mansikoita ja samppanjaa. No, ystäväni sanoikin "ei se juhla vaan se arki". Kalorit nousivat aika hurjiksi, niin välillä pitää vähän irrotella. Hyvässä seurassa on kiva herkutella, mutta oli kyllä aika turvonnut olo kun kävelin kotiin. Jospa loppuviikon yrittäisi ottaa vähän kevyemmin, tuonne viikonloppuun nyt ainakin.

Huomenna on taas työ- eli vaakapäivä, jännittää vähän mitä se nyt näyttää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti