maanantai 5. huhtikuuta 2010

voi pääsiäinen

Huoh. Rankkoja nämä juhlapyhät. Suklaata ja muita herkkuja on onneksi tullut maisteltua aika maltillisesti - vaikka helposti repsahtaa, kun ottaa ensimmäisen - mutta sen sijaan viiniä olen litkinyt ihan liikaa (punaista ja valkoista ja roséta ja samppanjaakin... ja sitten vähän olutta ja yksi mojito. huoh todellakin). Lauantaina aamuyöstä päädyttiin kämppisten kanssa jotenkin pelaamaan juomapokeria ja siinä pelin tuoksinassa annokset kohosi kyllä aika korkeiksi. Opiskelija-asuntolassa on vaarallista asua, kun jossain päin taloa on aina bileet eikä tarvitse edes lähteä pois kotoa - omaan huoneeseen pääsee lopulta vaikka konttaamalla. Eilen otin muutaman skumppalasin vielä, mutta tänään olen kyllä pitänyt taas nollalinjan. Eipä ole kyllä tehnyt mielikään alkoholia, ei edes ruoan kanssa.

Eilen ei sitten krapulassa tullut juuri urheiltuakaan, mutta onneksi on vieraita kaupungissa niin tuli tehtyä edes pitkä turisti-kävelylenkki. Tänään pidettiin naapureiden kanssa piknikkiä läheisessä puistossa (eväänä täysjyväleipää ja hedelmiä - ja vähän juustoa ja kämppikseltä pihistettyä suklaata) ja pelailtiin beach volleytä ainakin tunti. Tuollainen on kyllä parasta liikuntaa; hyvässä seurassa ja ihan pelkästään hauskanpidon takia. Nyt on kyllä käsivarret kipeät ja huomenna varmaan vielä enemmän... Mutta oli silti tosi mukavaa pelailla. En ole ikinä ollut kovin hyvä missään muissa pallopeleissä kuin jalkapallossa, ja pitkään välttelin tuollaista leikkimielistäkin pelailua - varmaan liikuntatuntitraumojen takia. Nyt kaikki pelaajat olivat kuitenkin tosi kannustavia ja muutaman harhalyönnin jälkeen peliin pääsi kivasti mukaan. Toivottavasti tulee piknikattua useamminkin.

Ensi viikolla pitää kyllä tsempata tuon suklaansyönnin kanssa. Se jää niin helposti päälle, kun yhtenä päivänä aloittaa... Onneksi alkaa taas arki eikä ehdi koko aikaa hengailla puistoissa ja baareissa :). Taidan tehdä illalliseksi salaattia niin alkaa keventäminen taas saman tien. Huomenna sitten juoksemaan taas, nyt on jo ihan ikäväkin. Löysin Outin blogista linkin Kuntoplussan reittisuunnitteluohjelmaan ja kun sieltä löytyy ulkomaankartatkin, niin pääsen taas aloittamaan vähän suunnitelmallisemman juoksemisen. Jatkuisi vaan tämä ihana auringonpaiste niin tuollahan juoksisi ihan mielellään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti