maanantai 26. huhtikuuta 2010

...ja loppuviikon löysäily

Huh. Viikonloppu meni kyllä tosiaan ihan harakoille. Oltiin kaksi päivää maakuntamatkailemassa ja pitihän sitä nauttia paikallisista antimista; siideristä ja voilla leivotuista kekseistä ja täytetyistä letuista ja simpukoista ja... Kalorit olivat ihan pilvissä, mutta toisaalta nautin melkein joka suupalasta. Kotona olisin pystynyt pysymään helposti aisoissa, mutta matkalla hyvien ystävien seurassa en edes halunnut alkaa nipottaa. Tärkeintä on se, että nyt uuden viikon alkaessa palaan heti takaisin ruotuun enkä jatka moista ruokajuhlaa kotona. Eilen illalla kokattiin jo yhdessä puhdistava ja terveellinen illallinen ja tällä viikolla yritän syödä mahdollisimman hyvin ja vähän vähemmänkin.

Nähtävyyksiä kierrellessä tuli onneksi käveltyäkin aika lailla, joten ihan miinukselle viikonloppu ei mennyt. Ja parin päivän pyrähdys pikkukaupunkeihin ja pois arjesta teki tosi hyvää, vaikkei minun arkeni opiskeluja lukuunottamatta täällä niin kovin raskasta olekaan. Täällä on jo niin lämmintä, että uimarannat olivat täynnä pelkissä bikineissä loikoilevia ranskattaria ja se vielä lisäsi laihdutusmotivaatiota.

Eilen kotimatkalla eväskeksit alkoivat jo ällöttää ja se tuntui hyvältä. Teki mieli salaattia ja terveellisiä ruokia. Minusta on ihanaa huomata, miten hyvä olo itselle tulee kun syö terveellisesti ja päinvastoin. Hyvästä ruoasta on kyllä ihanaa nauttia välillä vähän huolettomamminkin, mutta sille turvonneelle ja ähkyiselle ololle voin kyllä sanoa hyvästit ihan ilomielin.

Tällä viikolla keventelen siis ruoista ja yritän liikkuakin kunnolla, nyt kun se flunssa ei enää vaivaa. Mennyt kuukausi on ollut hyvää aikaa totutella uusiin tapoihin ja asenteisiin - nyt haluaisin ihan oikeasti alkaa laihtuakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti