maanantai 3. toukokuuta 2010

kuvat vol. 2

No niin, tänä aamuna tuli räpsittyä uudet kuvat ja otettua uudet mitatkin. Kaikki on tehty heti herättyä, ennen aamupalaa, joten suurimmat muutokset varmasti johtuu siitä, että kropassa ei ole pahemmin turvotusta. (Tämä täytyy muistaa ja tehdä seuraavatkin mittaukset/kuvaukset heti aamusta, niin tuloksista tulee paremmin vertailukelpoisia.) Läskiä siis ei ole varmastikaan lähtenyt niin paljoa kuin toivoisin, mutta toisaalta olo on ollut parempi kun nykyisillä syömisillä sitä ruvotusta ei niin kovin usein pääse syntymäänkään. Ihan mullistavia eroja kuvissa/mitoissa ei ole, mutta ne vähät ovat onneksi parempaan suuntaan. Kuukauden päästä ehkä jo enemmän...

Mittailin nyt huvin vuoksi sellaisiakin mittoja, joita tuossa sivupalkissa ei ole. Pohkeen ympärysmitaksi paksuimmasta kohdasta tuli 38cm (huom. EDIT), reisi alhaalta oli 47cm ja ylhäältä sama 64cm kuin aiemminkin. Käsivarren ympärysmitta oli jännittämättä 30cm. Lantio oli leveimmästä/korkeimmasta kohdastaan sama 107cm ja lantioluiden kohdalta 90cm. Rinnan alta 69cm ja rinnan päältä 83cm - tuo sentin ero johtuu varmaan siitä, että viimeksi mitatessa päällä on ollut toiset liivit.

Suurimmat (tai no, ainoat) erot näkyivätkin sitten tuossa vatsan kohdalla. Sehän ei minua varsinaisesti harmita, vaikka kyse sitten olisikin enimmäkseen siitä turvotuksesta. Tuo maha/vyötärö kun on minun uusin ongelmakohtani ja siitä ongelmasta haluaisin päästä eroon mahdollisimman pian! Aamumittauksen mukaan vyötärönympärys oli siis 67cm (-2cm) ja napamitta oli 78cm (-5cm). Olen noita aina välillä salaa mittaillut, ja tuo vyötärö on ollut siinä 67 - 69cm ja napa jossain 81cm:n paikkeilla, ei ikinä kuitenkaan noin vähän. Mahahan varmasti venyy päivän mittaan, mutta kyllä tuo silti ilostutti. Tarkistinkin mittaa moneen kertaan sen varalta, etten vaan vetänyt masua sisään vahingossa :).

Vaakalukemista minulla ei ole tietoa, mutta tässä nämä kuvat sitten:





Vertailukuvat



Vertailukuva

Takakuvassa näytän omasta mielestäni läskimmältä kuin viimeksi... Mutta sivukuvassa näkyy tuo vähemmän pömpöttävä vatsa (ja ihan vähän sieltä loistaa jo vanha pyykkilautakin alta:). Ja etukuvassa kuvittelin näkeväni ihan vähän vähemmän toisiinsa hankaavatr reidet, mutta se voi johtua ihan vaan asennosta. No, näillä mennään. Parempaan suuntaan ainakin.

EDIT. Huomasin Annikan blogia lukiessani, että ei mun pohkeenympärysmitta varmaankaan voi olla 30cm - eikä ollutkaan :). Pohkeenympärys leveimmästä kohdasta (lihas kevyesti jännitettynä) oli siis todellisuudessa molemmissa jaloissa 38cm. Ihmettelin jo, että miten kapeajalkaisella Annikalla vois muka olla niin isot pohkeet, kun omanikin tuottavat jo ongelmia esim. saappaita ostettaessa. Ja aktiiviurheilija-aikana valmentajani kutsui niitä mairittelevasti Bundesliga-pohkeiksi... No, eipä ne Annikan pohkeet paksut olleetkaan vaan mun :).

4 kommenttia:

  1. Moi!

    Sulla on vähän samanlainen projekti, kuin mulla. Tosin sä näytät paljon hoikemmalta, kuin mä. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. moi annika, kiva kun kävit! ja kiitos tsempistä ja kehuista. et säkään mun mielestä pahalta näytä, taidetaan vaan olla aika eri muotoisia. sulla on ihanan kapoiset jalat jollaisista mä en voi edes haaveilla. pitäis muistaa iloita niistä hyvistä puolista joita on. tsemppiä sinnekin tuhannesti!

    VastaaPoista
  3. En oo oikein "ootsä laihtunu?"-tyyppisten kommenttien fani, mutta pakko sanoa että kyllä huomaa ihan selvän eron, ainakin noissa sivukuvissa! Tsemppiä aivan kauheasti, älä lannistu äläkä stressaa liikaa, kyllä se siitä lutviutuu. :)

    VastaaPoista
  4. kiitos kovasti Niina, en siis pelkästään kuvittele tota eroa :). kiitti tsempistä, sitäkin tarvitaan vaikka kyllä tämä tuntuu nyt sopivan rennolla asenteella etenevän.

    VastaaPoista