maanantai 29. maaliskuuta 2010

kuvia

Blogia aloittaessani päätin, etten laita kuviani tänne vaan otan niitä vain omaksi "ilokseni" ja motivaattorikseni. Kun se ei tuntunut riittävän, laitetaan ne nyt sitten tännekin. En tosiaan omista tällö hetkellä kokovartalopeiliä, enkä oikeastaan näe itseäni muuta kuin valokuvista tai joskus harvoin pukukopin peilissä. Tekee hyvää katsoa itseään; tällainen en ainakaan haluaisi olla. Peilittä ja nopean painonnousun myötä oma kehonkuvani ei ole ihan kohdallaan - jospa se tästä paremmin paikantuisi. Ja toivottavasti kuvatkin paranevat pian... Kuvien taustalla on epämääräistä kotisotkua, jota en tohkeissani huomannut siivota. Kuvat on siis otettu tänään 29.3.2010.




Selkäpuoleltakin kuvia on, mutta niitä en tunnistussyistä malta tänne laittaa. On sitä kuitenkin silläkin puolella työsarkaa...

Kuten näkyy, olen aika tiimalasin(/päärynän) muotoinen luonnostani, joten minulla ei tule koskaan olemaan kapeaa lantiota vaikka laihtuisin kuinka paljon. Pitkän aikaa lantioni ja reiteni olivat murheenkryynini, mutta nykyään suurin ongelmakohta ja inhotuksen kohteeni on vyötärö ja tuo kasvanut maha. Olen tottunut olemaan litteämahainen, minulla on aina ollut kapea vyötärö ja sain pitkään elellä ilman niitä jenkkakahvojakin. Nyt tilanne on valitettavasti toinen - mutta ei kauaa! Ei näitä katsellessa voi muuta kuin motivoitua. Nyt lähdenkin tästä uimalakin ostoon.

2 kommenttia:

  1. Kuvat on kyllä aivan loistava motivaattori ja niistä näkee myöhemminkin, että missä on ollut menossa. :)

    VastaaPoista
  2. todellakin, omia löysäilykuvia katsoessa tekee mieli laihtua vielä enemmän kuin senttejä tai vaa'an numeroita tuijotellessa... toivottavasti ainakin jotain edistystä tulee näkymään.

    VastaaPoista