maanantai 24. toukokuuta 2010

täällä taas

Heippa! Tässä onkin vierähtänyt hetki muiden asioiden kuin blogin parissa, mutten ole kadonnut mihinkään. Viime viikonlopun sukulaisvieraat ja tällä viikolla viimeiset tentit ovat vieneet kaiken ajan ja energian, nyt on onneksi jo melkein loma.

"Projekti" ei ole ollut kokonaan katkolla, joskin vähän säästöliekillä. Vieraiden kanssa tuli syötyä aika hyvin, jälkiruokien ja viinien kera, muttei onneksi ihan överisti. Samoin tenttikirjojen alle hautautuneena ei tehnyt kauheasti mieli ajatella syömisiään ja jonain päivänä taisin popsia yhden lohtusuklaalevyn... Yleensä tenttikausina sallin itselleni kuitenkin ihan mitä vaan, nyt pysyin enimmäkseen kurissa kuitenkin. Liikunta jäi vähän vähemmälle, ensimmäistä kertaa mun kiloklubiaikana se liikuntasuositus -1500kcal ei tullut ihan täyteen, mutta tästä on hyvä parantaa taas. Eilen tosin olin töissä, joka tarkoittaa sitä, että olin 10h jaloillani, joten kulutus oli ehkä vähän suurempi kuin normaalipäivinä. Samaa herkkua on tarjolla seuraavan kahden viikon ajan joka toinen päivä, sitten alkaa ihan oikea loma.

Juoksu on jäänyt vähemmälle, mutta siihen aion nyt alkaa panostaa, sen puolimaratoninkin takia. Täällä on vaan niin pirun kuuma, ettei paljon juokseminen innosta... Tänään aamulla olin menossa lenkille, mutta reisilihakset ovat lauantain tanssitunnista ja eilisestä seisoskelusta niin jumissa, että jäin hyvällä omallatunnolla nukkumaan vielä hetkeksi... No, ehkä menen illemmalla tai jumppaan ainakin kotona jotain.

Lauantaina pääsin tosiaan pitkästä aikaa tanssimaan hiphoppia ja se oli täydellistä! Ensin en meinannut edes mennä, ei huvittanut yhtään kun oli kuuma enkä ollut viimeksi tunnilla ja ajattelin, etten osaa taas mitään. Ja kun paikalla oli alussa vain opettaja, minä ja yksi toinen kurssilainen, niin ei kyllä innostanut yhtään enempää. Lopulta meitä taisi olla viisi, uusi koreografia oli ihana ja minä opin sen kerrankin alusta asti tosi hyvin. En edes hermostunut, kun se ope tuli neuvomaan :). Ja se kehuikin minua ihan kamalasti tällä kertaa. Uudessa koreografiassa oltiin sekä jaloilla että maassa ja se tuntuu siis edelleen reisissä ja käsilihaksissa. Kahden tunnin tanssisessio oli kuitenkin täydellinen ja harmittaa nyt jo, että tunnit loppuvat muutaman viikon päästä - varsinkin kun en ensi lauantaina taaskaan pääse paikalle töiden takia.

Nyt taidan mennä nauttimaan tuosta helteestä ihan rennosti, mutta koetan päästä liikuntaruotuun taas pian. Ruokien kanssa on vähän hankalaa, kun mulla on työpäivän aikana vaan yksi tauko ja kun päivään menee matkoineen 11 tuntia niin syömisvälit venytvät aika pitkiksi. Eilen selvisin onneksi ihan mukavasti, mitä nyt tuli korkattua olut päivän päätteeksi... Viime perjantaina, viimeisen esseenpalautuksen jälkeen, herkuttelin tällaisella unelmalla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti