torstai 30. syyskuuta 2010

ihana päivä

Tänään pääsin taas Yliopistoliikunnalla vaa'alle ja sepä näyttikin iloisia tuloksia! Ennen tuntia painoa oli 65,2kg ja tunnin jälkeen peräti puoli kiloa alhaisempi, siis 64,7kg! Niin alhaista lukemaa en ole tänä vuonna nähnyt kertaakaan. Aivan mahtavalta tuntui, muutenkin melkein täydellisenä päivänä. Olin tuntia ennen juonut aamukahvit ja syönyt vispipuuroa ja vaa'alla kävin nyt ilman kenkiä mutta muuten jumppavaatteissa. Punnituksen jälkeen kävelin työpaikalle, missä join sitten kakkukahvit eläköityvän kollegan kanssa... En kuitenkaan ottanut kotiinviemisiksi bébé-leivoksia, vaikka minulle yritettiinkin tyrkyttää niitä koko pussillinen.

Tämän päivän funk-tunti oli vähän erikoinen mutta ainakin tehokas. Olen tottunut käymään ammattitanssijoiden tunneilla (sekä Helsingissä että Pariisissa) ja opettajat ovat aina olleet miehiä. Tänään halusin käydä testaamassa uuden opettajan tuntia, ja ohjaaja olikin arviolta neljäkymppinen nainen, jonka yo-asenne tuntui kovin päälleliimatulta. Tunti oli lopulta ihan hauska, mutta aion kyllä jatkossa käydä tutun ohjaajan tunneilla.

Eilen olin toista kertaa zumbaamassa ja tämän eri ohjaajan tunti oli aika erilainen kuin perjantaitunti. Perjantaina tempo oli aika hurja, mutta liikkeet tuntuivat helpommilta. Silloinen opettaja oli aika hiphop-henkinen ja hänen tyylinsä istui minulle hyvin. Eilinen opettaja taas oli selvästi enemmän innoissaan salsasta ja reggaetonista ja merenguesta, tunti oli aika rauhallinen mutta mukava kyllä. Eilen tehtiin jotain superhauskaa humppatyylistä tanssia yksi biisi, perjantaina taas countrya josta en ollut kovin innoissani. Ihanan monipuolisia tunteja kuitenkin, huomenna taas toivottavasti lisää. On ihanaa huomata, miten omasta hiphop-osaamisesta on apua noilla muillakin tanssitunneilla ja miten oma tekeminen ja tyyli rakentuvat pikkuhiljaa. Joka tunnilla oppii jotain uutta.

Tänään sain juuri ennen tanssitunnille lähtöä kuulla aika mullistavan uutisen ja olin hetken aikaa puolipaniikissa, kun yritin miettiä, mitä hittoa nyt oikein teen. Sitten päätin, että menen ensin tanssimaan pääni selväksi ja mietin sitten lisää. Ja se auttoi! Ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti