torstai 9. syyskuuta 2010

Seuraava arvonta ja seuraavat kuulumiset...

Ainakin huomaa, että käyn lukemassa muiden blogeja, vaikken itse paljon kirjoittelekaan. Tällä kertaa olisi Outilla arvonta menossa.

Oma elämä kulkee tässä, puolimaratoniin on kolme päivää aikaa ja vähän jännittää jo. Harjoittelu on jäänyt vähäisemmäksi kuin toivoin, ensin oli penikat niin tulehduksissa ettei juoksemisesta tullut mitään ja sitten iski lievä flunssa. Olen nyt yrittänyt himmailla, että flunssa ei iskisi täysillä päälle vaan pääsisin kuitenkin juoksemaan. Penikat on jo hyvässä kunnossa ja toivotaan, että muutenkin on sunnuntaina kokonainen olo. Mitään huippuaikaahan sieltä ei tule, kun "harjoittelu" on ollut tällaista. Jos nyt taas pääsisi ehjänä maaliin - iloinen olen, jos saan paremman ajan kuin viimeksi (2h45, ihan kamalan kova tavoite ei siis ole).

Olen maalla lomailemassa, joten en ole päässyt kuvaamaan olemattomia muutoksia enkä tiedä, mistä täältä mittanauhaakaan löytyisi. Pikemminkin olen vaan istunut ruokapöydässä mussuttamassa mustikkapiirakkaa ja muita herkkuja... Viime viikolla mittasin sen verran, että vyötärönympärys oli aamusta 64cm, viisi senttimetriä vähemmän kuin keväällä, joten ei tässä nyt ihan hunningolla olla. Kroppa näyttää omaan silmään lihaksikkaammalta ja muutaman kerran olen seissyt peilin edessä alusvaatteisillani ja tuuminut, että en minä nyt hullummalta näytä. Jos ei muuta niin itseluottamus on kohentunut ja sehän onkin jo iso muutos, niin kuin on tullut aiemminkin todettua. Puolen vuoden takaiseen verrattuna syön paremmin ja liikun enemmin, suunta on siis kaikkiaan oikea. Jospa sitä pyytäisi vaakaa vaikka sitten joululahjaksi niin pääsisi joskus sitä painoakin oikein seuraamaan... Ensi viikolla olen menossa naistentautilääkärille, joka viime syksynä (ja aiemminkin) motkotti aika pahasti korkeasta verenpaineesta. Katsotaan, josko sekin olisi jo alempana.

Nyt gradutekstien pariin... Hauskaa loppuviikkoa muille kuitenkin!

3 kommenttia:

  1. Tosiaankin suunta oikea! Ihanan kapea vyötärö sulla on!
    Toivottavasti olet kunnossa juoksukunnossa puolimaratonille. Odotan uteliasuudella raporttia tapahtumasta! Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Iloista sunnuntaita ja onnea arpajaishirviön onnetartuloksesta! :) Laittelen sähköpostia...

    VastaaPoista
  3. Hei Taina, kiva kun kävit taas. Ja kiitos ihanasta kommentista! Kirjoitan kunnon raportin tuosta juoksusta kun jaksan, mutta pääsin juoksemaan ja ihan hyvin se meni. Huomasi matkalla kyllä, ettei ollut kolmeen viikkoon päässyt harjoittelemaan eikä ihan parhaassa terässä ollut, mutta tuntui silti helpommalta kuin viime kerralla. Kävelin kyllä ison osan matkasta ja tuohon pieneen puolikuntoisuuteen nähden olin ihan tyytyväinen aikaankin, joka oli 2h44 ja jotain eli lähes täsmälleen sama kuin viimeksi. Kiitos tsempistä, sitä kyllä tarvittiin ja ajattelin sunkin tsemppiä välillä matkan aikana :).

    Ja jee Outi! Mahtava päivä :). Kiitos ja toivottavasti sielläkin on ollut kiva päivä.

    VastaaPoista