keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

kuvat vol. 3

Terveisiä aamulenkiltä! Mahtava aloitus päivälle. Olen aina inhonnut aamulla liikkumista, mutta nyt olen opetellut käymään lenkillä jo ennen aamupalaa - tai kahvikupillisen jälkeen. Ja päivä saa ihan erilaisen alun, varsinkin jos lenkin jälkeen on aikaa juoda se kahvi rauhassa :). En ymmärrä mitä teen sitten syksyllä, kun asun taas yksin ja naapurissa ei asu ketään, joka voisi potkia lenkille aamuisin. Ehkä täytyy tutustua paremmin niihin naapureihin...

Tänään lenkki oli kyllä varsin maltillinen, n. 40 minuuttia mutta melkein puolet kävelyä. Penikat vaivaa taas, enkä oikein millään malttaisi antaa niiden levätä. Asfaltilla juokseminen vähän vanhoilla kengillä ei varmasti tee oikein hyvää, mutta kun on juoksudraivi päällä niin minkäs teet. Eilan illalla kävin juoksemassa toisen naapurin kanssa, ja silloin juostiin koko 40 minuuttia. Toissa-aamuna kävin yksin, silloin taisin helteestä huolimatta juosta vähän reilut puoli tuntia. Huomenna en juokse (sormet ristissä...) mutta lauantaille on ainakin luvassa se ihana tanssitunti ja ehkä aamulla vielä fudismatsi kämppisten kanssa. Olen taas liekeissä :).

Eilen kyllä söin vähän mitä sattuu. Tai no, söin lounaaksi juustopiirakkaa, kun kaikki hyvät ja kevyet ruoat olivat ehtineet jo loppua... Ja illallisella söin kolme lusikallista tuhatlehti-leivoksesta. Olin kuitenkin tyytyväinen itseeni, kun en ahminut enempää - eikä se kolma lusikallistakaan kaduta, oli pirun hyvä leivos :).

Lisää ilonaiheita tuli aamulla, kun otin kuun "viralliset" mitat ja uudet valokuvatkin. En kyllä osaa sanoa, onko noissa kuvissa paljonkaan eroa, mutta laitan ne nyt kuitenkin tähän alle. Mitoissa onneksi oli ihan näkyvää eroa! Melkein kaikissa mitoissa oli tapahtunut muutosta ja vielä parempaan suuntaan.

Käsivarren (30cm) ja rinnanympärys (84) olivat kutakuinkin samat, samoin kuin mitta rinnan alta (n. 70cm - liiveissä mulla on tosin aina ympärysmitta 65cm). Pohkeenympärys oli molemmissa jaloissa sentin suurempi kuin kuukausi sitten (38 -> 39cm), mutta sen kasvaminen ei haittaa, koska sehän on vaan lihasta. Reidenympärys oli ilokseni pienentynyt, vasemmassa jalassa se oli nyt 62cm ja oikeassa 63cm, kun aiemmin molemmat ovat olleet 64cm. Vyötärönympärys oli kaventunut edelleen noin sentillä, eli se oli nyt 66cm ja navan kohdalta kaksi senttiä pienempi kuin viimeksi, eli 76cm. Myös lantio oli selvästi pienentynyt, sekä leveimmältä kohdalta että luiden kohdalta oli lähtenyt kaksi senttiä - mitat nyt 105cm ja 88cm. Kiloista en tiedä, mutta olen silti aika tyytyväinen!

Tässä vielä ne kuvat ja linkit vertailukuviin:









Vertailukuvat toukokuu

Vertailukuvat huhtikuu: edestä/sivulta ja takaa

Laitoin nyt kaksi kuvaa takaa, kun tuo ensimmäinen on niin sumuinen, mutta ainoa kuva joka on otettu samassa asennossa kuin aiemmat takakuvat.

(Etu- ja sivukuvat ovat näköjään vähän eri etäisyydeltä kuin aiemmat. Ehkä yritän ottaa vertailun vuoksi vielä paremmat kuvat)

2 kommenttia:

  1. Selvä ero edellisiin kuviin!
    Tsemppiä ja onnea!

    VastaaPoista
  2. kiitos Taina! kiva, että joku muukin huomaa eroa - se ei siis ole pelkkää mielikuvituksen tuotetta... olo kyllä tuntuukin kevyemmältä, siihenkin kannattaisi kai uskoa.

    VastaaPoista