sunnuntai 30. tammikuuta 2011

kuulumiset taas

En ole vieläkään ehtinyt päivittää kovin useasti. Kokopäivätyöt loppuivat, mutta osa-aikatyö/osa-aikaopiskelu jatkuu, eli vapaa-aikaa ei sinänsä ole enempää, se vain joustaa vähän entistä paremmin. Jospa tästedes ehtisin kirjoittaakin vähän useammin.

Viimeisinä viikkoina olen päässyt urheilun syrjään taas tiukasti kiinni, ja näin yritän jatkaakin. Keväästä tulee kaikkine hommineen kuitenkin raskas ja se on helpompi jaksaa, jos on hyvässä kunnossa ja hyvällä mielellä ja muutenkin kuosissa. Jo parissa viikossa huomaa taas, miten paljon parempi mieli on, kun jaksaa pitää taukoja ja vähän hikoilla edes kerran päivässä. Tai viikonloput olen nyt pitänyt vähän rauhallisempina, lenkille olisin tänään mennyt mutta eilen tuli juotua sen verran viiniä, että päätin sittenkin pitää vapaapäivän - eli maata sängyssä ja lukea tenttiin...

Paino on koko viikon ollut tuossa 65,8 kg:n tienoissa, paitsi yhtenä aamuna olikin yhtäkkiä 66,3 kg ja tänään jo 65,7 kg. Alemmas ollaan siis menossa, vaikka verkkaista tahtia. Parempi sekin.

Työpäivät antoivat hyvät raamit syömisille, mutta yritän syödä kunnolla ja säännöllisesti nyt myös niinä päivinä, kun ohjelmassa on vain opiskelua ilman tarkkoja aikatauluja. Luulen, että se toimii, koska nytkin viikonloput on menneet oikein hyvin. En syö juurikaan eineksiä enää, vaan laitan muutaman päivän välein ruokaa, jota sitten otan evääksi töihinkin. Tämä on ehdoton parannus entisiin elintapoihini ja siitä aion pitää kiinni vastakin.

Huomenaamulla olen menossa heti kahdeksalta zumbaamaan ja siitä sitten innokkaana töihin. Ainoa huono puoli tuossa aamuliikunnassa on se, että hikiset treenivaatteet saavat muhia kassissa koko työpäivän ajan... Muuten luulen, että siitä tulee aika hauskaa. Luulin aika pitkään, etten ole aamuliikkuja, mutta halutessani voin kyllä olla sitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti