keskiviikko 11. elokuuta 2010

kahden kuukauden spurtti

Istun tässä suupielet sokerissa ihanan munkkiposson jäljiltä... En kadu sitä yhtään, olen haaveillut ko. herkusta varmaan koko vuoden (tai voi olla, että söin niitä joulunakin, mutta onhan siitäkin jo aikaa). Olin muutaman päivän maalla ja synttäritkin hurahtivat ohi vähän puolihuomaamatta. Vähän tuli herkuteltua, mutta jotenkin maltillisemmin kuin yleensä landella. Vastapainoksi tuli myös lenkkeiltyä, uitua ja hyötyliikuttua, kun autoa tai julkisia ei ollut käytössä. Herkuttelusta huolimatta tuntuu, että Suomessa on paljon helpompi syödä järkevästi kuin Ranskassa. Syitä voisi pohtia tarkemminkin, mutta nyt oli tarkoitus kirjoittaa oikeastaan ihan toisest asiasta.

Puolimaratonille on nyt siis melko tasan kuukausi aikaa ja tämän ajan olen päättänyt keskittyä juoksemiseen ja sen treenamiseen. Harjoittelua ja kisakunnon hiomista varmasti auttaa, jos syö hyvin ja yrittää välttää raskaimpia herkkuja ja myös ja erityisesti alkoholia. Viimeksi olin vastaavaa koitosta ennen vähän reilun viikon ihan kuivin suin, nyt aion olla ainakin kaksi viikkoa. Ja nämä seuraavatkin viikot aion nauttia alkoholia ihan vain kohtuudella.

Tajusin tänään, että aika lailla kahden kuukauden päästä on ohjelmassa myös yläasteen luokkakokous... Onhan niitä luokkatovereita tullut tässä vuosien varrella nähtyä, mutta haluaisin silti olla häikäisevä yhdentoista vuoden "eron" jälkeen. Siispä, nyt aion pitää tiukkaa urheilu- ja syömiskuria seuraavat kaksi kuukautta. En ole edelleenkään mikään totaalikieltäytyjä, mutta pyrin palaamaan keväiseen kuriin jolla niitä tuloksia aika mukavasti tulikin. Omat haasteensa tuo kiireisempi ja epäsäännöllinen Suomi-elämä, mutta yritetään selvitä niistäkin kunnialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti